Home » Vanuit Huis Werken, Werken In Cloud Bel nu » 08800 75959

Is vanuit huis werken interessant voor uw bedrijf?

Door de dienstverlening van Leasebits kunt u werken in de cloud

Staan uw werknemers veel in de file? Of werken ze enkel halve dagen? Het werken in de cloud kan veel opleveren voor zowel werkgever als werknemer. Onnodig in de file staan of meer moeten reizen dan dat iemand daadwerkelijk op kantoor is behoort nu tot het verleden. Door medewerkers vanuit huis te laten werken ontziet u het milieu en geeft u hen vrijheid in het invullen van hun uren. In deze drukke tijden is dat een ideale oplossing.

Werken in de cloud biedt toegang tot een professionele, online omgeving

De clouddiensten van Leasebits zijn niet alleen praktisch gezien erg handig, u kunt vanuit huis ook gewoon werken in een professionele, online omgeving. Deze is namelijk standaard voorzien van een Windows bureaublad met Microsoft Office en Trend Micro virusscanner. Tevens maken we uw bedrijfsspecifieke software in een handomdraai voor u beschikbaar.

Ook kostentechnisch gezien zult u erop vooruit gaan. Om dit voor u inzichtelijk te maken, zorgen we voor een prijsvergelijk van uw huidige situatie met het werken in de cloud via Leasebits. U betaalt bij ons een vast bedrag per maand per gebruiker zonder bijkomende kosten.

In de wolken met cloud

Vanuit huis werken vergt discipline van de werknemer en vertrouwen vanuitde werkgever. Echter veel bedrijven spelen in op het nieuwe tijdperk van mobiliteit en flexibiliteit door te werken in de cloud en zijn daar heel tevreden over. Wilt u weten wat het nieuwe werken voor uw business kan betekenen? We informeren u graag via 088-0075959 of via ons contactformulier.


Interessant? Deel deze pagina