Home » Mkb Online, Werkplek Bel nu » 08800 75959

In het MKB een werkplek online nodig?

Leasebits voorziet in professionele oplossingen voor het nieuwe werken

Bent u werkzaam in het MKB en zoekt u naar oplossingen voor een werkplek in een online omgeving? Leasebits is gespecialiseerd in clouddiensten. Dat houdt in dat u met uw laptop, pc of thin cliënt altijd en overal kunt inloggen op uw persoonlijke online omgeving. Als ondernemer of zelfstandige heeft u ongetwijfeld vaak afspraken en bent u veel onderweg. Dan kan een online werkplek uitkomst bieden. Altijd en overal ter wereld toegang tot uw persoonlijke omgeving en eigen software applicaties met een uptimegarantie van 99,99%!

Voordelen van een werkplek online voor de MKB’er

Het gebruik van een online werkplek brengt voor een MKB’er veel voordelen met zich mee. Naast het feit dat u uw tijd flexibel en efficiënt kunt gebruiken, hoeft u niet meer om te kijken naar de meest actuele applicaties, updates, beveiliging en onderhoud van uw systeem. Dat doet Leasebits namelijk voor u. Verder zijn de kosten voor u heel overzichtelijk. We maken op basis van uw huidige IT kostenplaatje een prijsvergelijk. Zo is het voor u helder wat u per gebruiker per maand kwijt bent.

Overtuig uzelf en stap over op de cloud

Wij kunnen u informeren en uw voordeel benoemen, maar we kunnen u niet overtuigen. Het nieuwe werken is echter voor veel mensen interessant. Graag gaan we met u in gesprek over de mogelijkheden van een online werkplek voor het MKB. Neem contact met ons op door te bellen naar 088-0075959 of door het contactformulier in te vullen.


Interessant? Deel deze pagina