Home » Voordelen Flexwerken Bel nu » 08800 75959

De voordelen van flexwerken

U kunt altijd en overal in uw systeem met clouddiensten van Leasebits

Clouddiensten zijn onze specialiteit. Leasebits zorgt er dan ook voor dat uw medewerkers te allen tijde kunnen werken in hun eigen werkomgeving. En dat is fijn voor iedereen. Zo kunt u samen met uw personeel goede afspraken maken over wanneer ze wel of niet naar kantoor komen. Heeft uw werknemer tussen zijn afspraken door een paar uurtjes over, dan is een flexplek ideaal. En bij ellelange files is thuis werken toch een prima oplossing? Wel zo efficiënt! Zoals u ziet zitten er dus veel voordelen aan flexwerken.

Voordelen van flexwerken in een professionele online omgeving

De mogelijkheden en voordelen van flexwerken zijn eindeloos. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een pc, laptop of thin cliënt met internetverbinding. Wij zorgen voor de rest. En dat lichten we graag even toe:

- Leasebits garandeert de meest actuele applicaties

- Leasebits garandeert een uptimegarantie van 99.99%

- Leasebits garandeert wereldwijde toegang tot uw bureaublad

- Leasebits garandeert een volwaardige desktopomgeving voor u en uw collega’s

- Leasebits garandeert kosteneffectiviteit: Een vast tarief per gebruiker per maand

De basis van de aanwezige functionaliteit is een Windows bureaublad met Microsoft Office standaard en Trend Micro virusscanner. Uw software is altijd up-to-date en van uw gegevens maken we een back-up.

Tijd voor het nieuwe werken!

Is uw bedrijf al toe aan het nieuwe werken? Of denkt u erover na hoe uw werknemers flexibeler en efficiënter hun tijd kunnen indelen? Leasebits denkt graag met u mee. Bel voor een vrijblijvend gesprek over onze dienstverlening met 088-0075959 of maak gebruik van ons contactformulier.


Interessant? Deel deze pagina