Home » Werkplek, online werkplekken Bel nu » 08800 75959

Online werkplek nodig?

Flexibel en efficiënt werken doet u met de clouddiensten van Leasebits

Leasebits is specialist in het creëren van online werkplekken, ook wel werken in de cloud genoemd. We doen dat voor kleine en grote bedrijven die in sectoren opereren als de bouw, industrie, projectontwikkeling, financiële dienstverlening en installatietechniek. Dankzij de brede inzetbaarheid van onze online omgeving en het maatwerk dat wij bieden, zijn al veel bedrijven overgestapt op het nieuwe werken. Dit houdt in dat u en uw werknemers altijd en overal ter wereld toegang hebben tot een beveiligde omgeving met uw gegevens en bedrijfsspecifieke software.

Altijd en overal werken met professionele online werkplekken

Met een online werkplek van Leasebits hoeft u niet plaatsgebonden te werken. U heeft altijd toegang tot een professionele online omgeving voorzien van Windows Bureaublad met Microsoft Office standaard pakket en Trend Micro virusscanner. Ook uw bedrijfsspecifieke software applicaties maken we voor u toegankelijk. Uiteraard is deze online omgeving zorgvuldig beveiligd. Dat doen we middels een firewall, virusscanner en spamfilter. Daarnaast is het mogelijk om uw inlogprocedure extra te beveiligen met verificatie via SMS.

Probeer werken in de cloud!

Bent u na het horen van bovenstaande geïnteresseerd geraakt in een online werkplek? Neem nu contact op met Leasebits en we vertellen u geheel vrijblijvend wat het nieuwe werken voor uw business kan betekenen. U kunt ons telefonisch bereiken op 088-0075959 of via ons contactformulier. [Hosted Exchange Server]

Hosted exchange server

Leasebits biedt een professionele e-maildienst zonder grote investeringen

Als gespecialiseerde aanbieder van IT oplossingen in de cloud, biedt Leasebits ook Hosted Exchange Server. Dat is een professioneel e-mail- en communicatiesysteem dat beschikt over een razendsnelle en betrouwbare verbinding met uw mailbox op de server. Met de standaard functionaliteit van dit systeem kunt u uw notebook of PDA eenvoudig synchroniseren en koppelen met uw online werkplek. En omdat wij werken met korte contracten, zeer lage tarieven hanteren en u slechts per gebruiker betaalt, is deze dienst zelfs voor de kleinste bedrijven toegankelijk!

Waarom hosted exchange via Leasebits?

Allereerst beschikken wij over een redundant Microsoft Exchange serverplatform dat in onze datacenters in Amsterdam is gehuisvest. Wij hebben een volledig eigen platform, centraal gelokaliseerd in Nederland en direct aangesloten op het grootste internetknooppunt van Nederland.

Daarnaast ondersteunt dit systeem vrijwel elke mobiele telefoon. De hosted exchange server synchroniseert naadloos met iPhone, HTC, Nokia en andere smartphones. En natuurlijk kunt u meerdere telefoons per mailbox gebruiken. Overigens is Leasebits officieel Microsoft hosting partner.

Professionele e-maildienst binnen handbereik

Altijd en overal toegang tot een professionele en beveiligde e-mail dienst? Maak dan gebruik van de hosted exchange server van Leasebits. Wilt u meer weten over wat deze dienst voor uw business kan betekenen? Stel uw vragen telefonisch via 088-0075959 of middels het contactformulier.


Interessant? Deel deze pagina